Home / archiefcentraal / m van koningsveld wint azerty laptop

m van koningsveld wint azerty laptop

M. van Koningsveld uit Raalte is de winnaar geworden van de prijsvraag van computerbedrijf Azerty en Salland Centraal. In drie edities verscheen een verhaal. Bij het laatste verhaal werd de vraag ‘wat hebben die drie locaties momenteel met elkaar gemeen?’ gesteld.

Het antwoord op de vraag was dat alle drie de locaties op de gemeentelijke monumentenlijst staan. Samen met nog een hele hoop deelnemers had M. van Koningsveld dit antwoord goed. En dus moest een loting voor een winnaar zorgen. Binnenkort neemt M. van Koningsveld de 10.1-inch Acer emachine 350 in ontvangst uit handen van Azerty en Salland Centraal.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.