loohuis bouw gaat stapsgewijs bouwen

Noordersluis Bouwgroep lanceert voor particulieren, die zelf hun huis laten bouwen, het nieuwe concept stapsgewijsbouwen.nl. In dit concept, dat een uitvloeisel is van samenwerking tussen bouwer, architect, constructeur en binnenhuisarchitect, is zeer nadrukkelijk gekeken naar de woonbeleving van zowel mannen als vrouwen. De uitvoering van het concept ligt bij Loohuis Bouw Heeten.

In vier overzichtelijke stappen wordt de koper van de woning meegenomen naar het gewenste eindresultaat, een droomwoning op maat. Dat allemaal onder het motto ‘Uw woning van binnen net zo mooi als van buiten’. Omdat bij stapsgewijs bouwen gebruik wordt gemaakt van bewezen inzichten en details, staan kwaliteit en haalbaarheid van elk ontwerp vast.

Bij Stapsgewijs bouwen wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. De woningen staan zonder uitzondering voor comfortabel en maatschappelijk verantwoord wonen. Dus energiezuinig (via goede isolatie, ventilatie en de installatie), waardoor de woning ook met het oog op de toekomst een duidelijk meerwaarde krijgt.

De eerste stap is de keuze voor de favoriete woonstijl. Er kan gekozen worden voor landelijk, klassiek, eigentijds, jaren 30, modern en Engels. Op de website en in de brochure zijn voorbeelden van deze stijlen opgenomen. “De afbeeldingen zijn allemaal gemaakt op basis van projecten die we al hebben gerealiseerd. Dus we laten zien dat we die sfeer en beleving ook in de praktijk kunnen neerzetten”, vertelt een trotse Jan Groenewoud van Bouwbedrijf Loohuis (onderdeel van de Noordersluis Bouwgroep).

Na de keuze voor de stijl komt vervolgens de ideale woonindeling aan de beurt, waarna de gewenste woonuitstraling en de afwerking van het interieur de stappen drie en vier vormen. “Alles is perfect op elkaar afgestemd. Bij elke stap kan een keuze gemaakt worden uit verschillende pakketten met heldere vaste prijzen. We hebben bovendien over elke millimeter ruimte nagedacht, zodat er eigenlijk geen meerwerk is. De buitenkraan, het separate tweede toilet boven en voldoende kast- en opbergruimte is standaard”, vertelt Jan Groenewoud.

Bouwbedrijf Loohuis begeleidt de kopers van een Stapsgewijs-woning van a tot z. Alles begint met het adviesgesprek, maar natuurlijk wordt ook de zorg voor het ontwerp, de bouwvergunning, de offerte, de bouw zelf en de service achteraf de kopers uit handen gekomen.

Jan Groenewoud: “De koper moet erop kunnen vertrouwen dat wij ons werk perfect uitvoeren. Technisch zit het wel in orde. Dat is belangrijk. Als de kopers de keuze voor een bepaalde stijl hebben gemaakt, gaan ze met een interieurontwerper rond de tafel om de sfeer van de woonkamer, de keuken en de entree te bepalen. Dat is bij het concept inbegrepen. De markt is veranderd. Er wordt steeds meer van binnen naar buiten gedacht. Als er ruimte binnen nodig is, maken we die erker die er aan de buitenkant ook mooi uitziet. Ik ben zelf heel enthousiast omdat we met dit concept echt samen met de koper een eindresultaat neer gaan zetten waarin de gewenste sfeer, beleving en uitstraling is neergelegd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.