lof voor de sallandse wandelvierdaagse

De deelnemers van de Sallandse Wandelvierdaagse 2010 zijn dit jaar erg positief over de organisatie van de vierdaagse. Dat blijkt uit een inventarisatie van Stichting Sallandse Wandelvierdaagse.

Dit jaar leidden de routes weer langs nieuwe paden rond Wijhe, Heino, Luttenberg en Heeten en dat werd erg gewaardeerd door de wandelaars. De routes waren dit jaar meer verkeersluw en voerden vaker over onverharde wegen.

Deelnemers Harrie Kerstens en Margreeth Hartskeerl komen uit het Brabantse Malden en zijn inmiddels weer thuis. Ze kijken met een heel goed gevoel terug op de vierdaagse, blijkt uit een reactie . “De routes waren goed verbeterd, nog meer over onverharde paden. De bepijling was over het algemeen goed, met duidelijke borden. Er waren voldoende rustgelegenheden en goede toiletvoorzieningen. De klap op de vuurpijl was wel de binnenkomst in Raalte op de laatste dag. Dat was een ware happening met een mannenkoor dat ons toezong, de rode loper was uitgelegd en de horeca was prominent aanwezig met een lekker hapje en een borreltje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.