linda besten gestart met kidsplazanl

“Het is allemaal begonnen met de aanschaf van een Dry Seat zittingsbeschermer”, vertelt Linda. “Ik was al een poosje op zoek naar vernieuwende producten om via een webwinkel te verkopen. Bij een Amerikaans bedrijf heb ik enkele producten besteld en dit product van Sunshine Kids sprong eruit. Het is een universele en waterdichte zittingbeschermer voor autostoel en buggy. Als een kind nog niet helemaal zindelijk is en het gaat een keer mis, dan kun je de beschermer in de wasmachine en zelfs in de droger doen. Echt ideaal. Ik heb ook veel vertrouwen in de autostoel, die bij de ADAC (Duitse ANWB) als beste uit de test is gekomen. De stoel biedt optimale bescherming, ook bij zijwaartse botsingen. Het unieke aan deze stoel is, dat de rugleuning zowel in de hoogte als in de breedte versteld kan worden. Het is de meest flexibele stoel in de markt. ”

“Toen ik overtuigd was van de producten, heb ik contact gezocht met Sunshine Kids en dat klikte meteen. Ik heb de exclusieve distributierechten voor de Benelux gekregen en daarna is alles vrij snel gegaan. Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen met de webwinkel. Daarnaast richt ik mij ook op bedrijven en probeer ik de producten in de schappen van zoveel mogelijk winkels te krijgen.”

KidsPlaza.nl is op het web te vinden onder staging2.kidsplaza.nl en is gevestigd aan de Kamille 11 te Raalte. Bestellingen kunnen hier ook afgehaald worden. Sinterklaas en de Kerstman zijn ook van harte welkom! KidsPlaza.nl heeft bijvoorbeeld ook veel producten om speelgoed in op te bergen en handige tashaken voor alle tassen met cadeautjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.