leescafe in heino voor herhaling vatbaar

Ruim 50 mensen kwamen maandag op het Leescafé in Heino af. Schrijver Anton Valens was in het kader van Nederland Leest uitgenodigd om te vertellen over het thema ouder worden en over zijn boeken.

Valens heeft als ex-thuiszorg medewerker ervaring met ouderen en is bovendien een uitmuntend observator. Dat blijkt in zijn boeken met herkenbare, soms hilarische maar ook ontroerende ontmoetingen met ouderen. De schrijver kreeg veel vragen uit het publiek waaruit blijkt dat het thema leeft.

Het Podium Heino bood onderdak voor het Leescafé in een gezellige ambiance met pianomuziek. Het Leescafé zal zeker ook in de toekomst nog eens neerstrijken in Heino. Voor meer informatie over het Leescafé kunt u kijken op staging2.bibliotheekraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.