Home / archiefcentraal / leerlingen carmel richten etalages in

leerlingen carmel richten etalages in

“Normaal loop ik stage op donderdag, maar dit is een leuke afwisseling. Het is best leuk dat als je in je vrije tijd de winkel binnenloopt, kunt zeggen dat je dat zelf ingericht en ontworpen hebt,” vertelt Tolga.

Het ontwerpen van de etalages en winkelinrichtingen gebeurde op school. De leerlingen moesten eerst een 3D-ontwerp maken. Naast een deel van de winkel Intersport Schutte, stellen onder andere ook de Hema, Wendy Jeugdmode en de Automat een stuk van hun winkel of etalage ter beschikking.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.