ladiesnight in tuincentrum groot koerkamp

De nadruk van de avond ligt op het geven van tips en ideeën voor de naderende decemberfeesten. Meer dan duizend vierkante meter van het Wijhese tuincentrum is omgetoverd tot een kerstpresentatie waarin de nieuwste trends voor een sfeervolle kerst getoond worden.

Op de Ladiesnight is een aantal regionale bedrijven vertegenwoordigd. De Wijhese kunstenares en keramiste Henny Schaapman laat haar nieuwste werk zien, Hammerhof uit Raalte houdt een wijn- en likeurproeverij, De Knapenvelder laat je kennismaken met hun zuivelproducten en Marijke’s Nagelstudio en Hair en Beauty Huys Olst komen met tips vor een verzorgde nagels en verzorgde huid. Speciaal voor de intiemere en nachtelijke uurtjes toont Mico Mode uit Wijhe haar nieuwe collectie lingerie en nachtkleding.

Tuincentrum Groot Koerkamp zelf zorgt voor een demonstratie `amaryllisbollen bewerken met wol en houdt een workshop deur- en adventkransen maken. Deelname aan de workshop is gratis, maar voor de gebruikte materialen moet wel betaald worden. Het verzoek is wel om je van tevoren aan te melden voor de workshop.

De Ladiesnight duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur, toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.