kookproject obalo doorlopend gegeven

Obalo in Raalte is gestart met het kookproject KOOK!Sova. Een trainingsprogramma voor kinderen van groep 5 tot en met 8 die extra oefening nodig hebben bij het leren van het omgaan met andere kinderen. Omdat ouders graag willen dat hun kind zo snel mogelijk kan beginnen, wordt de training vanaf nu doorlopend gegeven.

Kinderen kunnen, wanneer er plek is, op elk gewenst moment starten met de training. Is de groep vol, dan is de wachttijd kort. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de KOOK!Sova.

De training wordt gegeven door Herma Korenromp. Zij is orthopedagoog (gedragswetenschapper) en heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs. KOOK!Sova wordt gegeven op elke donderdag in schoolweken van 15.45 tot 17.30 uur bij Obalo aan de Schapenstraat 22 in Raalte.

Meer informatie is te vinden op staging2.obalo.nl. Aanmelden kan telefonisch (0572-850400) of per E-mail via herma@obalo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.