Home / archiefcentraal / klein password wint grote aanbesteding

klein password wint grote aanbesteding

Vanwege de grote hoeveelheid werk was uitbreiding van het personeelsbestand van het Heinose bedrijf noodzakelijk. “We zijn gegroeid van acht naar dertien mensen. En dat is alleen intern. Het bestand van freelancevertalers is ook flink uitgebreid. Ik schat dat er nu zo’n 150 individuele vertalers of vertaalbureaus min of meer regelmatig voor ons aan het werk zijn.”

“Weet je, ik heb drie weken licht gegeven toen bekend werd dat wij het waren geworden. Vooral als ik bedacht wie onze concurrenten waren. Een flinke maat groter in ieder geval”, lacht Joke. “Zo zie je maar weer dat je als relatief klein bedrijf het ook wel kunt winnen in zo’n tender. Een van de motivaties van Robeco’s keuze voor PassworD was: “Met jullie hebben we een èchte relatie. Kijk, dat is nou precies waar we het voor doen!”

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.