klein password wint grote aanbesteding

Vanwege de grote hoeveelheid werk was uitbreiding van het personeelsbestand van het Heinose bedrijf noodzakelijk. “We zijn gegroeid van acht naar dertien mensen. En dat is alleen intern. Het bestand van freelancevertalers is ook flink uitgebreid. Ik schat dat er nu zo’n 150 individuele vertalers of vertaalbureaus min of meer regelmatig voor ons aan het werk zijn.”

“Weet je, ik heb drie weken licht gegeven toen bekend werd dat wij het waren geworden. Vooral als ik bedacht wie onze concurrenten waren. Een flinke maat groter in ieder geval”, lacht Joke. “Zo zie je maar weer dat je als relatief klein bedrijf het ook wel kunt winnen in zo’n tender. Een van de motivaties van Robeco’s keuze voor PassworD was: “Met jullie hebben we een èchte relatie. Kijk, dat is nou precies waar we het voor doen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.