Home / archiefcentraal / kerst samenzangavond in wh zwart hal

kerst samenzangavond in wh zwart hal

De WH Zwart Hal in Lemelerveld vormt op zaterdag 11 december de locatie voor een Kerst-Samenzangavond. Ad Huetink bespeelt het orgel. De netto-opbrengst van deze avond komt ten goede aan de goede doelen die het team van de WH Zwart Hal steunt. Aanvang is om 20.00 uur.

Als orgelsolo’s krijgen de bezoekers ‘Largo en Allegro’ van B. Galuppi, ‘Preludium en Fuga in D’ van D. Buxtehude en ‘God and God alone’ van P. Mc. Hugh te horen. Verder kan er worden meegezongen met onder andere ‘Op U, mijn Heiland blijf ik hopen’, ‘Nu zijt wellekome’ en werken van J. Zwart, A. Huetink en F. Asma.

De bezoekers dienen voor deze Kerst-Samenzangavond wel te reserveren. Dat kan op tel: 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt 9 euro, inclusief koffie, een hapje en een drankje. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.