jubilaris bij assink weustink elektro

Wim Koolhof is donderdag 25 jaar in dienst als elektromonteur bij bij Assink-Weustink Elektro in Raalte. 25 jaar geleden was hij één van de eerste personeelsleden die in dienst trad van het elektrotechnisch installatiebedrijf met vestigingen in Raalte en Nijverdal. Mede door zijn inzet heeft het bedrijf kunnen uitgroeien naar een totaal van circa vijftig medewerkers.

Onder leiding van Koolhof worden op bouwlocaties grote projecten gerealiseerd door heel Nederland. Ter gelegenheid hiervan wordt donderdagavond een feestje georganiseerd bij De Leeren Lampe Raalte voor alle (oud)collega’s, familie en relaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.