Home / archiefcentraal / joop evers prins de zwabberaars

joop evers prins de zwabberaars

Om 23.11 uur werd Joop Evers afgelopen zaterdag uitgeroepen tot de nieuwe Prins van carnavalsvereniging de Zwabberaars uit Raalte. Evers is daarmee de opvolger van Prins Rick 1e. Prins Joop 1e woont in Terwolde waar hij een eigen café exploiteert. Een feestvierder, want hij zingt ook op feesten en partijen.

Django Wagner trapte de avond af met een optreden. In de goed gevulde residentie ‘De Zwabberdelle’ barstte het feest al vroeg los, waarna iedereen naar de bekendmaking van de nieuwe Prins toeleefde. Ook voor de Zwabberaars is met de nieuwe Prins het carnavalsseizoen van start gegaan.

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.