Home / archiefcentraal / intocht sinterklaas op sint nicolaasplein

intocht sinterklaas op sint nicolaasplein

De intocht van Sinterklaas en zijn pietermannen in Raalte vindt op zaterdag 13 november plaats. Galopperend op Amerigo wordt de Sint om 14.00 uur verwacht bij Hotel De Zwaan op de Varkensmarkt. Daar heeft scouting Raalte namelijk weer een ‘Sint Nicolaasplein’ gemaakt.

De kleinere kinderen kunnen daar plaatsnemen op de bankjes. Ouders, opa’s en oma’s moeten genoegen nemen met een plek achter de hekken. Op meerdere punten hangen herkenningsborden, zodat je met je kind kunt afspreken waar zij nadien moeten wachten.

Na het ontvangst door wethouder Haarman en het ROV-bestuur volgt een programma voor de kinderen. Aansluitend rijdt Sinterklaas door de winkelstraten van Raalte om de koffers naar het huis van de goedheiligman te brengen. De afsluiting van de middag is een zwaaimoment vanaf het balkon van de Zwaan.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.