intocht sint in raalte

Sinterklaas maakt op zaterdag 13 november op officiële wijze zijn entree in Raalte. Samen met Amerigo en zijn Pieten arriveert hij rond 14.00 uur bij De Zwaan op de Varkensmarkt.

Daar heeft Scouting Raalte weer een mooi kinderplein gemaakt. De kleinere kinderen kunnen veilig op de bankjes zitten. Ouders, opa’s en oma’s moeten genoegen nemen met een mooi plekje achter de hekken. Op meerdere punten hangen weer herkenningsborden. Na de ontvangst door wethouder Haarman en het ROV-bestuur volgt een leuk programma. Aansluitend volgt de rijtour door de winkelstraten. Natuurlijk sluit Sint af met een zwaaimoment vanaf het balkon van de Zwaan. Maar of het dit jaar allemaal zo leuk wordt, is nog maar de vraag. De jonge Raalter regisseur Lars Henning heeft in de afgelopen periode een bezoek gebracht aan het kasteel van de Sint in Spanje en is daar volgens eigen zeggen een complot van enkele boeven op het spoor gekomen. De opnames van zijn reis zijn op woensdag 10 en vrijdag 12 november te zien op RTV Raalte. Volgens onbevestigde geluiden uit de entourage rond de Sint zijn de kwaadwillende schobbejakken van plan om de intocht in Raalte te verstieren. Uitkijken dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.