inschrijving mondial foods cup geopend

Net als voorgaande jaren vindt er ook dit jaar een springwedstrijd plaats in Manege ’t Ruiterkamp te Bathmen. In de paardensport staat deze wedstrijd hoog aangeschreven door de succesformule en een goede accommodatie (nieuwe kantine en goede springbodem). Vanaf nu kunnen ruiters zich via internet of telefonisch opgeven.

Deze wedstrijd trekt topruiters uit binnen- en buitenland aan. De cup bestaat uit drie wedstrijden, waarvan de beste twee dagresultaten meetellen in de stand. Zo is deze wedstrijd ook aantrekkelijk voor topruiters die jonge paarden willen rijden. ‘Een mindere dag is dan niet gelijk desastreus’, zo zegt Linda Zomer namens de organisatie.

De Mondial Foods Cup is een springcup voor de klassen M, Z en ZZ met drie selectiewedstrijden en een finale. De best geklasseerden gaan door naar de finale, hiervoor kijkt de organisatie naar de twee beste selectieresultaten per combinatie. De finale wordt verreden tijdens het paardensportevenement “Bathmen te Paard”. Volle tribunes gegarandeerd.

In vergelijking tot vorig jaar bestaat de cup uit een springronde per selectiedag. Het is namelijk het doel van de MFC Cup om zoveel mogelijk deelnemers tevreden te stellen. Blijvend terugkerende succesfactoren zijn de goede organisatie, de gezelligheid, de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’ en het prijzengeld van duizenden euro’s.

De selectiewedstrijden vinden plaats op vrijdag 17 december, vrijdag 14 januari en vrijdag 18 februari. Tijdig inschrijven is aan te raden.

Alle wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen, de toegang tot de selectiewedstrijden voor het publiek gratis. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden tot opgeven op staging2.paardensportbathmen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.