informatieavonden carmel college salland

De voorlichtingsavonden starten om 19.30 uur. Op 7 december in Haarle bij basisschool Op Weg, op 8 december in Heeten bij de St Bernadette school, op 11 januari in Lemelerveld bij PC De Regenboog, op 12 januari in Raalte bij Carmel College Salland o de locatie HAVO/VWO aan de Hofstedelaan, op 18 januari in Heino bij zaal Oortwijn en op 19 januari Boerhaar bij zaal Logtenberg.

Eind januari opent het Carmel College Salland haar deuren voor ouders en leerlingen uit groep 8 om de sfeer op school te komen proeven. Open Huis van 18.30 tot 21.00 uur: VMBO op 25 januari, Praktijkonderwijs op 26 januari en HAVO/VWO op 27 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.