Home / archiefcentraal / informatieavonden carmel college salland

informatieavonden carmel college salland

De voorlichtingsavonden starten om 19.30 uur. Op 7 december in Haarle bij basisschool Op Weg, op 8 december in Heeten bij de St Bernadette school, op 11 januari in Lemelerveld bij PC De Regenboog, op 12 januari in Raalte bij Carmel College Salland o de locatie HAVO/VWO aan de Hofstedelaan, op 18 januari in Heino bij zaal Oortwijn en op 19 januari Boerhaar bij zaal Logtenberg.

Eind januari opent het Carmel College Salland haar deuren voor ouders en leerlingen uit groep 8 om de sfeer op school te komen proeven. Open Huis van 18.30 tot 21.00 uur: VMBO op 25 januari, Praktijkonderwijs op 26 januari en HAVO/VWO op 27 januari.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.