Home / archiefcentraal / in the attic bij cafe marktzicht

in the attic bij cafe marktzicht

Stichting Attic Artists presenteert zaterdag 20 november de tweede editie van het In the Attic Festival, een klein muziekfestival in café Marktzicht in Heino. Het festival is geheel gericht op beginnende bandjes.

Op het programma staan optredens van Iniga (gothic-rock/ballads), Oh Em Genius (akoestische luisterliedjes), As The World Burns (rock/covers), Sauce-Mary (rock/covers) en The Schiw (rock).

In the Attic is een initiatief van de Heinose band The Schiw. Zij constateerden vorig jaar al dat er muzikaal talent genoeg is, maar dat het vaak blijft hangen in de garages en de zolders. En al die bandjes, zangers, zangeressen en andere muziektalenten moeten daaruit. Diverse genres komen deze avond voorbij zodat er voor elk wat wils iets is.

Wil je een gevarieerde muzikale avond meemaken, kom dan op zaterdag 20 november naar Café Marktzicht in Heino. Het festival duurt van 18.30 tot 1.00 uur. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je op www.atticmusic.nl kijken.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.