Home / archiefcentraal / ierse avond bij taveerne tivoli

ierse avond bij taveerne tivoli

Op zaterdag 20 november vindt de jaarlijkse ‘’Ierse avond” plaats bij Taveerne Tivoli in Raalte. De band Uncle Nobby treedt op en daarnaast staan er traditionele Ierse gerechten op het menu, naast het reguliere á la carte-menu.

Uncly Nobby is een bijzonder gedreven band en weet met het geluid van accordeon, viool, banjo ,toetsen, gitaren en zang de sfeervolle en opzwepende sound van Ierland als geen ander neer te zetten. De muziek is in de eerste plaats bedoeld voor tijdens het diner.

Echter om ook andere liefhebbers van deze muziek tegemoet te komen zal de band ook ná het a la carte nog een paar sets verzorgen, hiervoor is de entree gratis. Voor het eten is het wenselijk om een tafel te reserveren. Voor meer informatie www.taveernetivoli.nl of 0572-364187.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.