Home / archiefcentraal / hooligans zetten heino op de kop

hooligans zetten heino op de kop

Ruim 180 voetbalsupporters hebben zondagmiddag het centrum van Heino op de kop gezet. De wedstrijd tussen VV Heino en VV Lemelerveld was voor de aanhangers van beide ploegen een mooie aanleiding om de derby van een extra lading te voorzien.

De kleine 200 aanhangers verzamelden zich rond de klok van 11.30 uur bij Oortwijn, om daar samen een supporterslunch te houden. Een lunch die niet gepaard ging met koffie, melk of een sapje, maar genuttigd werd met de enige echte ‘hooligan’-drank: Bier.

Na de lunch vertrok de club in een supportersmars naar het sportpark. Onder luid gezang trok de stoet door het centrum van Heino. Want hoewel de fans van beide clubs elkaar sportief misschien niet kunnen verkroppen, onderstreepten ze met dit initiatief wel dat de derby meer een erestrijd is, dan een echt beladen wedstrijd. Het blijven immers gewoon mensen, Sallanders welteverstaan.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.