Home / archiefcentraal / honderden kinderen op de ijsbaan in wijhe

honderden kinderen op de ijsbaan in wijhe

Op de kunststofijsbaan die van 18 tot en met 21 november op het Marktplein in Wijhe stond, hebben honderden kinderen geschaatst. Zelfs Sinterklaas maakte nog even gebruik van de mogelijkheid om alvast te oefenen voor als het straks weer glad wordt op de daken.

Donderdagmiddag opende burgemeester Strien van Olst-Wijhe de kunstbaan, die daar vier dagen lang verrees ter gelegenheid van 1050-jarig bestaan van Wijhe. Honderden kinderen, maar ook volwassenen, hebben overdag en ’s avonds met veel plezier gebruik gemaakt van deze bijzondere schaatsbaan. Gelukkig ging dat alles gepaard zonder ongelukken.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.