Home / archiefcentraal / hip hop avond in jongerencentrum traxx

hip hop avond in jongerencentrum traxx

Rappers die elkaar uitdagen met raps, zogeheten spitbattles, kruisen vrijdag 26 november hun verbale degens in jongerencentrum Traxx in Raalte. Eén van de vaste bezoekers van Traxx, Mugtar, gaat samen met andere rappers aan de hand van stellingen de strijd aan.

Naast Mugtar staat ook Golden-G op het podium. De winnaar van de battle verdient een prijs. De avond duurt van 20.00 uur tot 24.00 uur. Entree bedraagt 2 euro. De avond is georganiseerd voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar. Voor vragen kun je contact opnemen met de jongerenwerkers 0572-363191.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.