help de sint komt in capellenborg theater

De ‘Kom van het dak af band’ komt op 4 december met de voorstelling ‘Help de Sint komt’ naar het Capellenborg Theater. In dit programma ontvangen mevrouw Doremi en meneer Tidoo samen met de kinderen Sinterklaas in hoogsteigen persoon. Deze muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Het programma met nieuwe sinterklaasliedjes die vertrouwd in de oren klinken is onder begeleiding van de ‘Kom van het dak af band’. In deze voorstelling bereiden mevrouw Doremi en meneer Tidoo het grote Sinterklaas-verjaardagsfeest voor. Dat is nog een hele klus, want alles moet er pico bello uitzien.

Mevrouw Doremi en meneer Tidoo zijn apetrots dat zij door de koningin zijn gevraagd om dit bijzondere feest voor te bereiden. Alles is geregeld. Ze weten wie Sinterklaas gaat ontvangen, waar de staf neergezet moet worden en welke liedjes er gezongen worden. Maar staat alles wel klaar? Is het allemaal wel in orde? Zijn ze niets vergeten?

‘Help, de Sint komt’ is om 14.15 uur te zien in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten 8,00 euro en zijn verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin, Langestraat 66, 8131 BE Wijhe, Holstohus- VVV balie (indien gesloten bibliotheek), Jan Schamhartstraat 5 H, 8121 CM in Olst en in Boek- en kantoorvakhandel Korten, Geertsstraat 19- 21, 8121 BK in Olst. Voor meer informatie kun je op staging2.capellenborgtheater.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.