Home / archiefcentraal / heks ontvangt kinderen op halloweenavond

heks ontvangt kinderen op halloweenavond

Een flink aantal kinderen is vrijdagavond naar de Halloween-avond in Speeltuin de Blekkerhoek gekomen. Eens heks wachtte de jonge bezoekers op. De jongste kinderen begonnen met het uithollen van pompoenen, waarna de vriendelijke heks een spannend verhaal vertelde. Na afloop van het verhaal gingen de kinderen, met lampion, naar buiten om een rondje door de wijk te maken. Tijdens deze wandeling door de wijk schijnt zelfs een heus spook gezien te zijn.

Om 8 uur was het de beurt aan de oudere kinderen, die konden griezelen tijdens een spooktocht in een donker bos. Verdeeld over twee groepen werden de kids door het bos geleid. De nachtwaker wist later te vertellen dat hij tijdens zijn ronde door het bos niemand meer is tegengekomen. De organisatie van de avond gaat er daarom vanuit dat alle kinderen weer veilig uit het bos zijn gekomen. |

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.