heinoos gezelligheidskoor terug uit spanje

Gezelligheidskoor De Pompedoers is weer terug in Heino. De 8-daagse concerttour naar het warme Andalusië (Zuid-Spanje) is succesvol verlopen. De Pompedoers traden op in diverse bars en hotels, waar de Spanjaarden, maar ook Nederlandse, Duitse, Engelse en Vlaamse overwinteraars werden vermaakt door de populaire Heinose zangers.

“Heel bijzonder was het spontane straatoptreden in Nerja op het ‘Balkon van Europa’,” meldt Ries Wink namens De Pompedoers. “Natuurlijk is er ook uitgebreid genoten van de vele bezienswaardigheden in onder andere Sevilla en Granada en het heerlijk warme weer.”

Volgend jaar gaat het koor wederom iets ondernemen, want dan vieren De Pompedoers haar 10-jarig bestaan. Waar de reis dan heen gaat, is nog niet besloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.