heikera neemt afscheid van 2 bestuursleden

Tijdens de jaarvergadering van FietsToerClub Heikera in het Kerkhuus te Heino, hebben Willy Smeenk en Arie Pekkeriet afscheid genomen als bestuurlid van de fietsclub.

Vooral het afscheid van penningmeester Willy Smeenk was speciaal, omdat hij maar liefst 28 jaar bestuurslid was en zich op vele terreinen heeft ingezet voor de fietstoerclub. Een greep uit de activiteiten die hij voor zijn rekening nam: hij verzorgde de contacten tussen Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en Heikera, was toerleider en voorrijder bij trainingsritten, zette de Nazomertocht met pijlen uit en organiseerde de spinning. Daarnaast woonde Smeenk het ROVEO overleg bij, verzorgde hij de jaarplanning van de tochten, bereidde hij de 3-daagse voor en hield hij de ledenadministratie. Smeenk had tevoren aangegeven geen enkele onderscheiding te accepteren; de club wilde dit respecteren.

Ook Arie Pekkeriet, 11 jaar bestuurslid, was op veler gebied actief voor de club. Zo was hij niet alleen tweede secretaris, maar verzorgde hij ook de routebeschrijvingen, was hij toerleider, voorrijder van trainingsritten en voorbereider/organisator van de 3-daagse.

Uit handen van voorzitter Ben Veldkamp ontvingen de twee trouwe bestuursleden een attentie en boeket bloemen. Overigens blijven zowel Smeenk als Pekkeriet actief als lid van Heikera. Met de benoeming van nieuwe bestuursleden Ronald Mosterd en Koen Temmink heeft het bestuur een ’verjonging’ ondergaan.

FTC Heikera houdt dinsdag 22 februari 2011 in het Kerkhuus Heino haar jaarlijkse presentatieavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.