handbalsters van severijn 1 winnen van obw

De dames van Heeten/Plus Severijn 1 hebben afgelopen zondag gewonnen van OBW uit Zevenaar. Met 18 – 28 werden de handbalsters uit Zevenaar aan de kant gezet. Bij het vertrek in Heeten hadden enkele dames nog wat moeite met de wintertijd, maar bij het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter stonden alle koppen op scherp.

De eerste minuten had Severijn in de dekking nog wat moeite met de lange opbouwster van OBW. Ze kon drie keer vrij inschieten, maar de verdediging van Severijn wist zich te herpakken. Severijn liet mooie aanvallen zien en scoorde makkelijk. Dit resulteerde in een ruststand van 7-16.

De tweede helft kwam Severijn wat moeilijk terug in haar goede spel. Dit kwam voornamelijk door veel balverlies, slechte afronding en concentratieverlies. OBW bleef aandringen en scoren, maar Severijn had het voordeel dat ze in de eerste helft een ruime marge hadden opgebouwd, waardoor de score op 18-28 bleef steken in het voordeel van Severijn.

De komende twee weken staan er voor Heetense dames pittige tegenstanders op papier. Op zaterdag 6 november speelt het team thuis tegen nummer vier Swift en op zondag 14 november uit tegen medekoploper IASON.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.