handbalsters haarle in het nieuw

Autoservice Haarle heeft het eerste handbalteam van SV Haarle in het nieuw gestoken. Sinds dit seizoen is het bedrijf van Akkie Spijkerman en Theo Oosterwechel de hoofdsponsor en mede-naamgever van Handbalvereniging Autoservice Haarle. Het team doet mee in de hoogste regionen van de competitie van District Oost. “Wij waren al een tijdje van plan om een sportvereniging te sponsoren”, legt Akkie Spijkerman uit. “Toen bleek ineens de plaatselijke handbalvereniging op zoek te zijn naar een nieuwe sponsor. Tijdens het eerste gesprek hadden we meteen een klik. En dat is ook zo gebleven. Hiermee hopen we onze naamsbekendheid te vergroten en tegelijkertijd kunnen we wat terug doen voor de Haarlese bevolking. W e zijn er hartstikke trots op dat we de handbal Haarle mogen steunen.”