handbal heeten blijft ongeslagen

De tegenstander, IASON, ging vootvarend van start. De thuisploeg speelde op snelheid en techniek, maar Heeten kon goed meekomen. De ruststand was goed in evenwicht: 18-18. Na de rust leek het toch de verkeerde kant op te gaan voor de Heetense handbalsters, een paar minuten voor het einde van de wedstrijd, keken de dames tegen een 30-27 achterstand aan. Door een goed ingezette eindsprint wist de bezoekers toch nog terug te komen in de wedstrijd. Eindstand: 31-31.

Door het gelijkspel blijft Heeten de ranglijst aanvoeren. De dames hebben 1 punt voorsprong op de nummer 2: Van Niel/Voorwaarts. Op 20 november spelen de dames thuis tegen VIOS, de nummer 5 op dit ogenblik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.