Home / archiefcentraal / handbal heeten blijft ongeslagen

handbal heeten blijft ongeslagen

De tegenstander, IASON, ging vootvarend van start. De thuisploeg speelde op snelheid en techniek, maar Heeten kon goed meekomen. De ruststand was goed in evenwicht: 18-18. Na de rust leek het toch de verkeerde kant op te gaan voor de Heetense handbalsters, een paar minuten voor het einde van de wedstrijd, keken de dames tegen een 30-27 achterstand aan. Door een goed ingezette eindsprint wist de bezoekers toch nog terug te komen in de wedstrijd. Eindstand: 31-31.

Door het gelijkspel blijft Heeten de ranglijst aanvoeren. De dames hebben 1 punt voorsprong op de nummer 2: Van Niel/Voorwaarts. Op 20 november spelen de dames thuis tegen VIOS, de nummer 5 op dit ogenblik.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.