Home / archiefcentraal / groen plaatst zich voor wereldkampioenschap

groen plaatst zich voor wereldkampioenschap

Sven Groen heeft zich geplaatst voor de Wereldkampioenschappen Darts in Engeland. Afgelopen zaterdag won het 15-jarige darttalent uit Wijhe de Open Vlaanderen bij de jeugd, waarmee hij zich kwalificeerde voor de Winmau World Masters in Engeland in oktober volgend jaar.

Eerder werd Sven al uitgenodigd om te komen gooien op de Zuiderduinmasters in Egmond aan Zee als één van de vier beste jeugdspelers van Nederland. Daar gaat Sven in december strijden om de eerste plaats.

Lees ook

Online Mamacafé voor Raalte

RAALTE – Bibliotheek Salland presenteert elke tweede vrijdag van de maand een Mamacafé voor zwangere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.