gratis opeltest bij autobedrijf voskes

Tijdens de achttien puntentest is er onder andere aandacht voor de accu, uitlaat, conditie van de banden, remmen, verlichting, thermostaat, kachelradiateur en schokdempers. Wordt jouw Opel tijdens de test in orde bevonden, dan kun je het ‘Winterplan’ aanschaffen. Tijdens de Nationale Opel Testdag kost deze garantieregeling slechts 15 in plaats van 19,95 euro waarvan ook nog eens 1 euro aan het ’FightCancer’-project wordt geschonken. Indien er reparaties nodig blijken, krijg je meteen een kostenindicatie mee.

Ook als je met je gezin komt, is er voor iedereen iets te beleven. Zo kunnen kinderen een leuke kleurplaat inkleuren, kun je een kijkje achter de schermen nemen of een proefrit maken in de Opel van jouw keuze. Daarnaast gelden er die dag diverse speciale aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.