Home / archiefcentraal / gratis naar de margriet winter fair

gratis naar de margriet winter fair

TCR Tours en Salland Centraal verloten een gratis dagtocht voor twee personen naar de Margriet Winter Fair. Daarvoor moet je de volgende vraag goed beantwoorden: Naar welke kerstmarkten rijdt TCR Tours in december? Je antwoord kun je mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Onder de juiste inzendingen wordt de gratis dagtocht verloot.

TCR Tours rijdt op 19, 20 en 25 november met een touringcar naar de tiende Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs in Utrecht. De deelnemers worden voor de ingang afgezet en krijgen een toegangskaart mee. Na afloop brengt de bus ze weer veilig thuis. De passagiers kunnen van 11.00 tot 16.45 uur rondstruinen op de beurs. De tiende Margriet Winter Fair is al jaren het grootste kerstevenement van Nederland en dat is niet voor niets! De bezoekers kunnen genieten van workshops, optredens en modeshows én natuurlijk uitgebreid shoppen bij een van de ruim driehonderd winkeltjes.

De passagiers kunnen opstappen in Dalfsen (gemeentehuis, 8.30 uur); Nijverdal (NS Station 8.30 uur); Raalte Noord (8.50 uur); Raalte Domineeskamp (9.00 uur), Heeten (Dorpsplein 9.10 uur); Deventer (De Scheg 9.30 uur) en Zutphen (achterzijde NS Station, 9.00 uur).

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen. Dagtochten gaan alleen door bij voldoende deelname. Voor meer informatie zie www.tcrtours.nl

Reageren kan tot woensdagmiddag 15.00 uur. Winnaars krijgen telefonisch of per mail bericht.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.