Home / archiefcentraal / goedheiligman ook welkom in heeten

goedheiligman ook welkom in heeten

Sinterklaas heeft zondagmiddag Heeten bezocht. Onder begeleiding van fanfare St. Caecilia arriveerde de Sint en zijn pieten bij de sporthal. Daar werden ze welkom geheten door vele kinderen met hun papa’s en mama’s. In de sporthal was weer een heus spektakel georganiseerd waarbij werd gezongen en gedanst.

Het was een mooie, spannende middag, georganiseerd door de 5-decembervereniging Heeten en mede mogelijk gemaakt door de Heetense Ondernemers Vereniging. Kijk voor meer foto’s van deze middag op de site van de 5-decembervereniging, www.sinterklaasheeten.nl.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.