gezamenlijk eten voor ouderen in heino

Stichting Ouderenwerk Heino, de ouderenbonden, KBO, PCOB en ANBO presenteren samen het project gezamenlijk eten voor ouderen (vanaf 55-plus). Op de derde woensdag van de maand, dus op 17 november, kunnen de 55-plusser om 17.00 uur genieten van een gezamenlijke maaltijd bij restaurant Oortwijn.

Voor de prijs van 10 euro (exclusief consumpties) wordt er door de medewerkers van restaurant Oortwijn een tweegangen menu geserveerd. Dit bedrag dient men ter plekke te voldoen. De bezoekers kunnen kiezen uit een menu met vlees of met vis, de voorkeur dient bij de aanmelding kenbaar te worden gemaakt.

Aanmelden kan bij de contactpersonen van de betreffende ouderenbonden of bij de SOH (J. Visscher, tel 393626 of D. Offenberg, tel.393845). De aanmeldingen moeten uiterlijk zaterdag 13 november binnen zijn. Hier kan niet van afgeweken worden. Krijgt u geen gehoor bij het ene adres neemt u dan de moeite om iemand anders van de organisatie te bellen. De activiteit gaat alleen door bij deelname van minimaal tien personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.