gewoon carolien de oude houthakker

Zoals jullie misschien weten is mijn schoonvader Herman Jonkman (Harm) 27 oktober op 92-jarige leeftijd overleden. Toen ik een half uur na het tijdstip van overlijden zijn appartement binnenstapte merkte ik dat zijn ziel al uit zijn lichaam was. Ik voelde hem sterk om ons heen. Op de avond na overlijden gingen mijn grote stoere nuchtere Sallandse houthakker-man Eric, onze zoon Gijs en ik samen naar het opgebaarde lichaam van pa kijken.

We legden 50 euro in zijn kist. Sinds ik hem ken en we regelmatig praatten over onze ervaringen, is deze zuinige oude man op zijn manier wel bezig geweest met leven na de dood. Hij zei; ‘als Carolien dan toch gelijk heeft, geef me dan maar geld mee, dan kan ik de vrouwtjes daar trakteren’…

Die avond stelden Eric en Gijs hem daarover vragen. Er kwamen antwoorden via mij. Eric zit met Gijs op een stoel, ik sta bij de baar. En ja, ik kan het wel zeggen, maar als je zelf bijzondere zaken ervaart, dan heb je meer bewijs. Eric vroeg; ‘Pa, als je hier echt bent, knipper dan met de lichten, dan weet ik het ook.’

Binnen de minuut is er een grote lichtflits…..

Heb jij ook ervaringen als deze of er wel eens over gehoord? Je mag er gerust over vertellen via de site of via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.