gemoedelijkheid is troef jeugdcommissie trr

Met Sallandse gemoedelijkheid kun je het herfsttoernooi van Tennisvereniging Raalte Ramele samenvatten. Terwijl de jeugd onderling wat partijtjes speelde op de indoorbaan, keken ouders, opa’s en oma’s en andere leden vanuit het restaurant toe.

Zondag hield de jeugdcommissie van TRR weer haar herfsttoernooi. Voor de jonge deelnemers is dat leuk, gezellig tennissen, met plezier en voor de ouders een moment van rust, want zij kunnen met een kopje koffie vanaf de zijkant toekijken.

De jeugdcommissie is erg actief voor de jeugd, want geregeld wordt er een toernooi georganiseerd. De laatste jaren zijn er daardoor flink wat nieuwe jeugdleden bijgekomen uit de omliggende dorpen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.