Home / archiefcentraal / geen winnaar bij de wedstrijd van de week

geen winnaar bij de wedstrijd van de week

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van het afgelopen weekend kent geen winnaar. Niemand voorspelde de 6-2 overwinning van Nieuw Heeten. Met deze overwinning blijft Nieuw Heeten aan kop met negentien punten uit zeven wedstrijden. Piet Krieger (3x), Ronnie Schiphorst, Kevin te Wierik en Emiel Bloemen zorgden voor de treffers van Nieuw Heeten.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.