geen winnaar bij de wedstrijd van de week

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van het afgelopen weekend kent geen winnaar. Niemand voorspelde de 6-2 overwinning van Nieuw Heeten. Met deze overwinning blijft Nieuw Heeten aan kop met negentien punten uit zeven wedstrijden. Piet Krieger (3x), Ronnie Schiphorst, Kevin te Wierik en Emiel Bloemen zorgden voor de treffers van Nieuw Heeten.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.