Home / archiefcentraal / geen paarden maar rommel bij de hooge weg

geen paarden maar rommel bij de hooge weg

Waar vorig weekend dressuuramazone Christa Laarakkers een demonstratie verzorgde ter ere van het 25-jarig bestaan en de opening van de nieuwe bodem, stond manege De Hooge Weg in Raalte afgelopen zondag vol met marktkramen. Jaarlijks keert de rommelmarkt terug en iedere keer grootser van opzet.

Wat in 2003 begon als een bescheiden Paasmarkt, is uitgegroeid tot een rommelmarkt waar zo’n honderd standhouders hun overtollige spullen probeerde te slijten. Van kleding, tot speelgoed en van meubelen tot fietsen. Want dat is wat er zoal wordt aangeboden op een rommelmarkt. Zondag diende manege Hooge Weg voor de tiende maal als locatie voor de rommelmarkt.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.