Home / archiefcentraal / gala avond weteringzotten met halloweentint

gala avond weteringzotten met halloweentint

Carnavalsvereniging de Weteringzotten trapt het nieuwe carnavalsseizoen af met de jaarlijkse gala-avond. Op de gala-avond, die het thema Halloween draagt, treedt Prins Heryberth officieel af als Prins der Weteringzotten. Wie hem zal opvolgen blijft nog even geheim, maar zal ook op deze avond bekend gemaakt worden. Deze officiële gebeurtenis zal uiteraard groots gevierd worden.

De Gala-avond heeft dit jaar Halloween als thema. Dit betekent dat in de tot spookhuis omgetoverde residentie niet alleen flink carnaval gevierd wordt, maar ook wordt gegriezeld. Iedereen die durft is vanaf 20.30 uur van harte welkom in residentie IJsseldijk.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.