fc zwolle spelers trainen jeugd

De clinic begon met een gezamenlijke warming-up op muziek, die door docent Michael van der Ree en studenten van Landstede Raalte werd gegeven. Vervolgens gingen de jongens en meiden in groepen een circuit over, waar verschillende voetbaloefeningen werden gedaan. Bij deze oefeningen stonden de voetbalvaardigheden en sociale vaardigheden centraal.

Gedurende de clinic werden de deelnemers door verschillende voetbaltrainers van Rohda, Nieuw Heeten, Heino en vv Berk um begeleid. Ook werkten enkele voetbalspelers van FC Zwolle mee.

De clinic werd afgesloten met een 4 tegen 4 partijspel waarbij alles wat de deelnemers geleerd hadden in de praktijk werd gebracht. De jongens en meiden ontvingen een certificaat met daarop de onderdelen die ze gedaan hadden. Verder krijgen ze een ticket om een keer een thuiswedstrijd van FC Zwolle bij te wonen.

Op woensdag 10 november vindt de tweede voetbalclinic plaats, eveneens op de voetbalvelden van Rohda. Hiervoor hebben zich 86 jongens en meiden aangemeld in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.