Home / archiefcentraal / eva eghuizen wint fiets bij sw4d

eva eghuizen wint fiets bij sw4d

Eva Eghuizen uit Lemelerveld heeft zaterdag een gloednieuwe fiets uit mogen kiezen bij Kruiper in Raalte. Eva won een fiets naar keuze bij de speciale ´Ik lekker fit!! Kidsroute´ van de Sallandse Wandelvierdaagse.

Tijdens de vierdaagse ontving Eva de fiets uit handen van Burgemeester Piet Zoon, wethouder Roger de Groot en Maaike Heethaar. Dit gebeurde tijdens een bijzondere en leuke feestelijke uitreiking. Op de foto staat Eva met de door haar gekozen fiets bij Kruiper tweewielers.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.