ernesto en roalter jongs in hoftheater

‘Ernesto zingt Zichzelf’ is een muziekshow met een cabaretesk tintje en een persoonlijke ontmoeting met Ernest Beuving. In dit programma wrikt hij zich even los van zijn companen Marcellino en Wilfried Finkers, met wie hij ook langs de Nederlandse theaters toert. Tijdens de voorstelling speelt Ernest voor het eerst zichzelf, omdat niemand anders hem wil spelen. Af en toe is hij als imitator ook even iemand anders om zichzelf wat rust te gunnen. Hij zingt eigen liedjes samen met Ensemble de Minuit en praat het geheel op eigen wijze aan elkaar.

‘Ernesto zingt Zichzelf’ is op vrijdag 3 december te zien om 20:15 uur. Kaarten kosten 16 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.