eerste uitvoering revuegezelschap zit er op

Voor toneelvereniging Revuegezelschap Tempo uit Wesepe is de kop er af. Vrijdag speelde het de jubilerende toneelvereniging haar eerste revue-avond uit een reeks van drie. De uitvoering ‘Een kleinigheid hol ie toch’ wordt deze week nog tweemaal op de planken gebracht. Bij het eerste toneelstuk afgelopen vrijdag was burgemeester Strien van Olst-Wijhe ook aanwezig, omdat de vereniging 65 jaar bestaat.

Op woensdag 26 en vrijdag 26 november verzorgen de toneelspelers nog een voorstelling. Aan de kassa kun je van het zalencentrum in Wesepe kun je nog kaarten krijgen. De voorstelling begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.