Home / archiefcentraal / eerste uitvoering revuegezelschap zit er op

eerste uitvoering revuegezelschap zit er op

Voor toneelvereniging Revuegezelschap Tempo uit Wesepe is de kop er af. Vrijdag speelde het de jubilerende toneelvereniging haar eerste revue-avond uit een reeks van drie. De uitvoering ‘Een kleinigheid hol ie toch’ wordt deze week nog tweemaal op de planken gebracht. Bij het eerste toneelstuk afgelopen vrijdag was burgemeester Strien van Olst-Wijhe ook aanwezig, omdat de vereniging 65 jaar bestaat.

Op woensdag 26 en vrijdag 26 november verzorgen de toneelspelers nog een voorstelling. Aan de kassa kun je van het zalencentrum in Wesepe kun je nog kaarten krijgen. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.