eerste overwinning voor kwiek

Handbalvereniging GIBO Groep / Kwiek uit Raalte heeft zaterdag de eerste punten van het seizoen gepakt. In de thuiswedstrijd werd Eurotech Bevo HC met 34-27 verslagen.

De wedstrijd begon met een gelijk opgaande strijd. In de eerste helft werd er aan beide kanten veel gescoord, maar Kwiek scoorde vaker. Hierdoor kon het team langzaam uitlopen en met een verschil van vier doelpunten rusten.

Na rust kwamen de Raalter dames sterk uit de startblokken en bouwden een ruime voorsprong op. De eerste tien minuten van de tweede helft werd er snel en goed handbal gespeeld. De dames liepen uit naar een voorsprong van elf doelpunten. Daarna volgde een mindere periode en konden de handbalsters van Bevo dichterbij komen, maar een uitsluiting kon de ploeg niet vinden. De laatste vijf minuten van de wedstrijd wist Kwiek de draad weer op te pakken en speelde de wedstrijd uit met een 34-27 overwinning als eindresultaat.

Een klein smetje op de eerste overwinning was de blessure van Evelien Grob. Ze liep een blessure op aan haar knie. In het nieuwe jaar kan Kwiek waarschijnlijk pas weer over Grob beschikken.

In de eerstvolgende wedstrijd neemt Kwiek het op tegen hekkensluiter DSS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.