edwin voorhoorst prins assendorper zotten

De nieuwe Prins van de Mariënheemse carnavalsvereniging Assendorper Zotten is Edwin Voorhorst. Tijdens de viering van het 44-jarig jubileum werd zaterdag door oud-Prins Harrie de nieuwe Prins bekend gemaakt.

Prins Edwin de 1e mag zich bij het selecte gezelschap voegen van alle Prinsen die de afgelopen 44 jaar met de scepter zwaaiden tijdens de carnaval in Mariënheem. Op deze avond werden alle oud-Prinsen nog een keer aan het publiek voorgesteld. Op de avond passeerden vele acts, onder andere die van de dansmariekes, de revue.

Foto’s van de bekendmaking van de Prins zijn te zien op staging2.assendorperzotten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.