drukke generale repetitie olster harmonie

Tijdens de generale repetitie voor het jubileumconcert van de Olster Harmonie aflopen zondag was het een drukte van jewelste. Tijdens de generale werden de puntjes op de ‘i’ gezet met alle deelnemers van dit muziek- en dansfestijn. De Olster Harmonie heeft voor haar 85-jubileum de samenwerking gezocht met dansers van gymnastiekvereniging OSV ‘95, de Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe en The Basement Bluesband uit Nijverdal.

Op zaterdag 6 november wordt het jubileumconcert van de Olster Harmonie verzorgd. Het belooft een optreden te worden met veel muziek, waarbij in verschillende samenstelling wordt opgetreden.

De locaties van het concert is sporthal De Hooiberg in Olst. Kaartverkoop in de sporthal voorafgaand aan het optreden. Een kaartje voor een volwassene kost 5 euro en voor een kind tot en met 12 jaar 3,50 euro. Het programma start om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kun je al luisteren naar The Basement Bluesband.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.