deventer maakt zich op voor kraker

Deventer maakt zich op voor de kraker tussen Go Ahead Eagles en FC Zwolle. Uit betrouwbare bronnen heeft de politie IJsselland vernomen dat de supporters met elkaar op de vuist gaan, en dus heeft de gemeente een noodverordening uitgevaardigd om te voorkomen dat supporters van FC Zwolle zonder de verplichte bus/toegangskaart het Deventer grondgebied kunnen betreden. Ook wordt het tijdelijk mogelijk preventief te fouilleren.

Sinds jaar en dag is er al een grote rivaliteit tussen de supporters van Go Ahead Eagles en FC Zwolle, dit resulteerde in het verleden onder andere in grote rellen en andersoortige incidenten.

Een van de redenen voor de gemeente Deventer om een noodverordening uit te roepen, is dat de risicosupporters van FC Zwolle zich steeds agressiever gedragen en prominenter aanwezig zijn tijdens en rondom de wedstrijden van FC Zwolle. Op hooliganfora wordt deze groep risicosupporters gecomplimenteerd en uitgedaagd door andere voetbalhooligans.

De kraker Go Ahead Eagles – FC Zwolle begint zondag om 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.