derde plaats voor luisman in lieshout

Na de start ontstond een kopgroep bestaande uit Wilant van Gils, de Belg Jens Gys en Jordy Luisman uit Bergentheim. Van Gils wist uiteindelijk weg te rijden uit de kopgroep waarna Gys en Luisman moesten gaan strijden voor de tweede plek. Twee ronden voor het einde plaatse Luisman een damarage. Helaas voor hem knokte de Belg Gys zich weer terug tot aan het wiel van Luisman en passeerde hem. Luisman werd derde en mocht plaatsnemen op het ereschavot. Hij blikte tevreden terug op zijn wedstrijd.

Volgend weekend wordt op zaterdag de Nationale Veldrit van Hilversum verreden en op zondag de Superprestige in Gieten.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.