de winterschilder is weer actief

“Ook hartje winter is het met speciale technieken mogelijk om de buitenkant van woningen onder handen te nemen”, gaat Charl verder. “Niet meer zelf op de ladder, geen ongebruikte verfblikken en harende kwasten. We garanderen niet alleen een verbluffend mooi resultaat, maar ook doorgewinterde schilders die een goede service vanzelfsprekend vinden.”

Het Winterschilderconcept bestaat al jaren. Het heeft tot doel om het gebruik van de winter-WW terug te dringen en bereikt dat door een betere spreiding van de werkzaamheden te bewerkstellingen. “Wat ons bedrijf betreft, is dat gelukkig niet aan de orde, wij hebben de afgelopen jaren met het volledige team de gehele winter door kunnen werken. Ook nu zijn de vooruitzichten gunstig, maar kunnen wij, zeker voor begin 2011, bij voorkeur nog binnenschilderwerk gebruiken.”

Daarbuiten zijn er voor de klant nog meer goede ontwikkelingen gaande. “Dat er al jaren een verlaagd BTW-tarief (geen 19, maar 6 procent) van kracht is op schilder- en stukadoorswerk en de daarbij benodigde materialen weten de meeste mensen al wel”, stelt Charl. “Maar dat gold alleen voor woningen die ouder waren dan vijftien jaar. Maar nu geldt het ook al weer een tijdje voor woningen die ouder zijn dan twee jaar. En dat is toch een hele verbetering!”

Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw is actief in de particuliere en zakelijke markt op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en utiliteit. ,,Vanuit de markt is steeds meer de behoefte ontstaan aan één aanspreekpunt’’, stelt Charl. ,,Als men bezig is met de afwerking van een huis, wil men niet meer drie, vier bedrijven over de vloer. Dan wil men duidelijkheid: één bedrijf/aanspreekpunt dat de hele klus klaart. Van klein werk tot grote klussen, we doen het allemaal. Kwaliteit tegen een nette prijs blijft onze insteek. Wij onderscheiden ons niet door wat we doen, schilderbedrijven genoeg, maar door hoe we het doen. We koppelen onze vakkennis en professionele werkwijze aan een no-nonsense aanpak. Samenwerken met Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw staat voor een strakke regie bij elke opdracht, maar ook oplevering binnen de afgesproken planning en budget. Daarbij besteden wij veel aandacht aan kennis en vakmanschap door de toepassing van moderne technieken en kwaliteitsproducten!”

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw is gevestigd aan de Klipperweg 6 in Raalte, telefoon: 0572-354871. Meer informatie op staging2.koolhofbv.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.