Home / archiefcentraal / de welters zwembad van het jaar

de welters zwembad van het jaar

Zwembad De Welters in Wijhe is genomineerd om zwembad van het jaar 2010 te worden. Maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, dat heeft het zwembad niet zelf in de hand, want je kunt stemmen op zwembad De Welters in Wijhe. Je kunt je stem uitbrengen op www.zwembadvanhetjaar.nl van 1 november tot en met 8 december. Met een stem kun je ook prijzen te winnen, zoals een jaar gratis zwemmen, een lang weekend Parijs en een reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld.

Op 17 december wordt de winnaar van het zwembad van het jaar 2010 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt ‘Het Gouden Startblok’ uitgereikt door de vakjury. De verkiezing ‘Zwembad van het jaar’ is een initiatief van www.ikzwem.nl

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.