de welters zwembad van het jaar

Zwembad De Welters in Wijhe is genomineerd om zwembad van het jaar 2010 te worden. Maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, dat heeft het zwembad niet zelf in de hand, want je kunt stemmen op zwembad De Welters in Wijhe. Je kunt je stem uitbrengen op staging2.zwembadvanhetjaar.nl van 1 november tot en met 8 december. Met een stem kun je ook prijzen te winnen, zoals een jaar gratis zwemmen, een lang weekend Parijs en een reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld.

Op 17 december wordt de winnaar van het zwembad van het jaar 2010 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt ‘Het Gouden Startblok’ uitgereikt door de vakjury. De verkiezing ‘Zwembad van het jaar’ is een initiatief van staging2.ikzwem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.