de welters en de tippe in top 10 zwembaden

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis voor 2 personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

Bij de verkiezing maken oude en kleine baden net zoveel kans als grote of nieuwe zwembaden. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Mocht De Welters of De Tippe als provinciewinnaar eindigen dan wordt het zwembad vanaf 8 december 2010 bezocht door mystery guests. Zij rapporteren aan de vakjury die de winnaar op 17 december 2010 bekend maakt. Het winnende zwembad wint onder meer “Het Gouden Startblok” en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.

Er kan worden gestemd tot woensdag en met 8 december via staging2.zwembadvanhetjaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.